Rezervirajte

Doživljaji

Gosti mogu uživati u sadržajima Hotela More 5*

Budući da je Villa Filaus sastavni dio Hotela More (5*), gosti vile mogu koristiti hotelske sadržaje:

  • vanjske bazene i hidromasažne bazene 
  • fitness i wellness usluge

ili dogovoriti sljedeće usluge:

Za sve informacije vezane uz ponudu Hotela More javite nam se na more@hotel-more.hr ili na +385 (0)20 494 200. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja!

 

Besplatan pristup internetu

Svim gostima vile omogućen je besplatan pristup internetu.

 

Wellness & Beauty

Želite li se opustiti, provjerite našu ponudu Wellness & Beauty salona Ilumina. Gostima Ville Filaus na sve tretmane wellnessa odobravamo popust od 10%.

 

Špilja bar More

Od ostalih sadržaja nikako nemojte propustiti posjetiti naš Špilja bar More, ljepotu koju je priroda stvarala stotinama godina od bezbroj tisuća vodenih kapljica. Špilja inspirira i zadivljuje mnoge putnike i istraživače te se zaista nerijetko nađe na nečijem blogu ili portalu posvećenom putovanjima. Ovaj jedinstven i neobičan ambijent Špilje, preuređene u atraktivan i moderan bar koji obuhvaća prostor na tri etaže, idealan je kao mjesto opuštanja i hlađenja u sparnim ljetnim danima kada temperatura u njemu ne prelazi 24 Celzijeva stupnja. Nadalje, poseban ambijent Špilje, zajedno s terasom, predstavlja idealno mjesto za organizaciju raznih događanja, a posebno intimnijih vjenčanja.
 

Gastronomska ponuda Hotela More

Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

Restoran More pravi je kulinarski raj uzbudljivih okusa i kreativnih gastronomskih doživljaja. Jelovnik ima izražen mediteranski i internacionalni identitet koji se prvenstveno temelji na kvalitetnim svježim sezonskim namirnicama.

Restoran Tramuntana smješten pored restorana More na predivnoj lokaciji, svojim chic okruženjem te vrhunskom uslugom i ponudom orijentiranom na dalmatinsku kuhinju, pruža pravi kulinarski gušt.

Oba restorana otvorena su za sve posjetitelje te se do njih, osim kroz hotel, lako može doći putem šetnice ispod hotela (šetnica Nika i Meda Pucića). Navečer, pod nebom obasjanim zvijezdama i s pogledom na morsku pučinu, luksuzne terase restorana i naše delicije zaista pružaju iskustvo za pamćenje.

Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun, baš kao što mu i naziv kaže – slatko je utočište pored bazena, a odmah iznad šetnice s pogledom na more. Slatki kantun nudi pregršt zanimljivih slatkih okusa te kreativnih koktela. Idealno je mjesto za opustiti se i uživati, uz miris mora i borova.

Špilja bar More prostire se na tri razine, gdje naši gosti mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama te laganim obrocima.

Lobby-bar Taraca u Hotelu More (pored recepcije hotela) savršeno je mjesto gdje u miru možete uživati u svojem piću, na divnoj terasi s koje se pogled pruža prema moru, Grebenima te našim otocima. Prvi veći otok koji vidite je Kalamota (Koločep), lijevo od njega je mali otok Sv. Andrija sa svjetionikom, a u daljini se čak mogu nazrijeti obrisi našeg divnog Mljeta.

Za sve informacije vezane uz naše restorane i ostale objekte slobodno nam se javite na more@hotel-more.hr