Rezervirajte

O nama

Smještena u Dubrovniku, u prekrasnoj Uvali Lapad, Villa Filaus oduvijek je mamila poglede znatiželjnih prolaznika. Jedna od najljepših vila u gradu, sagrađena 1931. godine, sačuvala je svoju vizuru te nam bogatstvom svoga pročelja dočarava svu ljepotu arhitekture prošlih vremena.

Villa Filaus smještena je odmah pored pješačke zone, prekrasne šetnice Uvale Lapad s nizom kafića, restorana i slastičarnica, prekrasnih terasa na kojima možete uživati u bogatoj hladovini borova. More i prostrana šljunčana plaža udaljeni su pet minuta ugodne šetnje Uvalom Lapad. Pruža se tu predivan pogled na cijelu Uvalu i naše Grebene, koji su jedni od prepoznatljivih simbola Dubrovnika.

Gostima su na raspolaganju usluge hotela More

Budući da je Villa Filaus sastavni dio hotela More , gosti vile mogu koristiti hotelske sadržaje:

  • vanjske bazene i hidromasažne bazene 
  • fitness i wellness usluge

ili dogovoriti sljedeće usluge:

Ako zatrebate bilo kakvu informaciju, liječnika i slično, hotel More stoji vam na raspolaganju. Do hotela More, koji je od Vile udaljen otprilike 800 metara, lako se može doći šetnicom Uvale Lapad. Prilikom rezervacije smještaja možete se detaljno informirati o svim uslugama na sales@hotel-more.hr.

Vlastita recepcija i besplatni privatni parking

Vila sadrži vlastitu recepciju i osobu na raspolaganju kojoj se možete obratiti za sve informacije. Uz to, ne manje važno, gostima je na raspolaganju i besplatni privatni parking u okruženju Vile.

Doručak 

Doručak se poslužuje u ugodnom ambijentu restorana Rhea Silvia, koji se nalazi odmah nasuprot Vile.

Vrt s bazenom

Prostrani vrt Vile svojim dizajnom i izgledom podsjeća na starinske šetnice i vrtove koji su krasili mnoge dubrovačke ljetnikovce. Atraktivan bazen s palmom u sredini, savršeno je mjesto za opuštanje na ležaljkama u sparnim ljetnim danima.

Villa Filaus idealno je mjesto za odmor i uživanje.

 

 

 

COVID-19 - Preventivne zaštitne mjere

Hotel More uveo je sve potrebne sigurnosne preventivne mjere protiv širenja koronavirusa kako bi vam osigurao siguran bezbrižan odmor u svim našim objektima, sigurno okruženje kako za naše goste, tako i zaposlenike. 

Villa Filaus dobila je nacionalnu oznaku sigurnosti „Safe stay in Croatia“ koja osigurava da su poduzete propisane epidemiološke mjere i svjetske preporuke zdravstvene sigurnosne zaštite. Kontinuirano pratimo upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo po pitanju sprječavanja širenja koronavirusa. 

 

Više o našim preventivnim mjerama možete pročitati OVDJE. Sve informacije o nacionalnoj oznaci sigurnosti "Safe Stay in Croatia" i o Covid-19 u Hrvatskoj dostupne su OVDJE.