Rezervirajte

O nama

Smještena u Dubrovniku, u prekrasnoj Uvali Lapad, Villa Filaus oduvijek je mamila poglede znatiželjnih prolaznika. Jedna od najljepših vila u gradu, sagrađena 1931. godine, sačuvala je svoju vizuru te nam bogatstvom svoga pročelja dočarava svu ljepotu arhitekture prošlih vremena.

Villa Filaus smještena je odmah pored pješačke zone, prekrasne šetnice Uvale Lapad s nizom kafića, restorana i slastičarnica, prekrasnih terasa na kojima možete uživati u bogatoj hladovini borova. More i prostrana šljunčana plaža udaljeni su pet minuta ugodne šetnje Uvalom Lapad. Pruža se tu predivan pogled na cijelu Uvalu i naše Grebene, koji su jedni od prepoznatljivih simbola Dubrovnika.

Gostima su na raspolaganju usluge Hotela More

Budući da je Villa Filaus sastavni dio Hotela More , gosti vile mogu koristiti sve hotelske usluge i sadržaje:

  • korištenje vanjskih bazena i hidromasažnih bazena
  • fitness i wellness usluge
  • uslugu prijevoza od i do zračne luke
  • izlet u organizaciji Hotela.

Ako zatrebate bilo kakvu informaciju, liječnika i slično, Hotel More stoji vam na raspolaganju. Prilikom rezervacije smještaja možete se detaljno informirati o svim uslugama na sales@hotel-more.hr.

Do Hotela More, koji je od Vile udaljen otprilike 800 metara, lako se može doći šetnicom Uvale Lapad, a potom šetnjom uz more.

Vlastita recepcija i privatni parking

Vila sadrži vlastitu recepciju i osobu na raspolaganju kojoj se možete obratiti za sve informacije. Uz to, ne manje važno, gostima je na raspolaganju i privatni parking u okruženju Vile.

Doručak u cijeni noćenja

Doručak je uključen u cijenu noćenja te je organiziran u ugodnom ambijentu restorana Rhea Silvia, koji se nalazi odmah nasuprot Vile.

Vrt s bazenom

Prostrani vrt Vile svojim dizajnom i izgledom podsjeća na starinske šetnice i vrtove koji su krasili mnoge dubrovačke ljetnikovce. Atraktivan bazen s palmom u sredini, savršeno je mjesto za opuštanje na ležaljkama u sparnim ljetnim danima.

Bez obzira na cilj vašeg dolaska u Dubrovnik, Villa Filaus bit će idealno mjesto za odmor i uživanje.