Rezervirajte

Usluge

Gostima su na raspolaganju usluge Hotela More (5*)

Budući da je Villa Filaus sastavni dio Hotela More (5*), gosti Vile mogu koristiti sve hotelske usluge i sadržaje:

  • korištenje vanjskih bazena i hidromasažnih bazena 
  • fitness i wellness usluge
  • uslugu prijevoza od i do zračne luke
  • izlet u organizaciji Hotela More koji u ponudi ima četiri izrazito zanimljiva izleta. Dubrovački kraj bogat je raznim zanimljivim lokacijama, prirodnim ljepotama i povijesnim znamenitostima koje zaista vrijedi vidjeti i time obogatiti boravak u našem gradu.

Ako se poželite rekreirati u fitness dvorani Hotela More ili pregledati elektronsku poštu, dvorana na četvrtom katu te računalo na recepciji stoje vam na raspolaganju bez nadoknade.
 

Besplatan pristup internetu

Svim gostima Vile omogućen je besplatan pristup internetu.

 

Wellness & Beauty

Želite li se opustiti, provjerite našu ponudu Wellness & Beauty salona Ilumina. Gostima Ville Filaus na sve tretmane wellnessa odobravamo popust od 10%.

 

Špilja bar More

Od ostalih sadržaja nikako nemojte propustiti posjetiti našu špilju, ljepotu koju je priroda stvarala stotinama godina od bezbroj tisuća vodenih kapljica. Špilja inspirira i zadivljuje mnoge putnike i istraživače te se zaista nerijetko nađe na nečijem blogu ili portalu posvećenom putovanjima. Ovaj jedinstven i neobičan ambijent Špilje, preuređene u atraktivan i moderan bar koji obuhvaća prostor na tri etaže, idealan je kao mjesto opuštanja i hlađenja u sparnim ljetnim danima kada temperatura u njemu ne prelazi 24 Celzijeva stupnja. Nadalje, poseban ambijent Špilje, zajedno s terasom, predstavlja idealno mjesto za organizaciju raznih događanja, a posebno intimnijih vjenčanja.
 

Gastronomska ponuda Hotela More

Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

Restoran More je pravi mali kulinarski raj uzbudljivih okusa i uvijek svježih namirnica, gastronomsko putovanje jedinstvenih i kreativnih doživljaja. Jelovnik ima izražen mediteranski i internacionalni identitet koji je zasnovan prvenstveno na kvalitetnim svježim sezonskim namirnicama.

Restoran Tramuntana smješten pored restorana More na predivnoj lokaciji, svojim chic okruženjem te vrhunskom uslugom i ponudom orijentiranom na dalmatinsku kuhinju, pruža pravi kulinarski gušt.

Oba restorana otvorena su za sve posjetitelje te se u njih, osim kroz hotel, lako može doći putem šetnice ispod hotela (šetnice Nika i Meda Pucića).

Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun, baš kao što mu i naziv kaže – slatko je utočište pored bazena, a odmah iznad šetnice s pogledom na more. Slatki kantun nudi pregršt zanimljivih slatkih okusa te kreativnih koktela. Idealno je mjesto za opustiti se i uživati, uz miris mora i borova.

Špilja bar More prostire se na tri razine, gdje naši gosti mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama te laganim obrocima.

Lobby-bar Taraca u Hotelu More (pored recepcije hotela) savršeno je mjesto gdje u miru možete uživati u svojem piću, na divnoj terasi s koje se pogled pruža prema moru, Grebenima te našim otocima. Prvi veći otok kojega vidite je Kalamota (Koločep), lijevo od njega je mali otok Sv. Andrija sa svjetionikom, a u daljini se čak mogu nazrijeti obrisi našeg divnog Mljeta.

Slobodno nam se javite za sve informacije vezane uz našu gastronomsku ponudu i lokacije na e-adresu more@hotel-more.hr. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja.